Site-ul PCLAND.RO numit în continuare PCLAND.RO, este proprietatea SC RM ELECTRONIC CORP SRL , persoană juridică înregistrată în FOCSANI, Str. Libertatii Nr.15, cu datele de identificare la registrul comerțului J39/956/2021, CUI/CIF: 44915137 , numită în continuare SC RM ELECTRONIC CORP SRL . Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC RM ELECTRONIC CORP SRL își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină. SC RM ELECTRONIC CORP SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul PCLAND.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC RM ELECTRONIC CORP SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.Dreptul de a crea o legătură web – link – către PCLAND.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC RM ELECTRONIC CORP SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. Produsele și serviciile oferite pe site-ul pcland.ro. SC RM ELECTRONIC CORP SRL oferă garanție, în mod expres, implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor. Imaginile publicate pe site nu sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, formă, aspect etc.).SC RM ELECTRONIC CORP SRL își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

2. Modalitatea de comandă Cumpărarea produselor din magazinul nostru pcland.ro o puteți face comandând online, doar pe site-urile partenerilor sau din aplicații.Produsele pe care doriți să le comandăți pot fi găsite fie prin utilizarea meniului “Produse”, ce conține categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. Procesul de comandă este încheiat cu succes când sunteți informat de către aplicațiile menționate, pe email/ sms/ telefonic că această este procesată și va fi livrată.

3. Modalități de plata disponibile Plata produselor comandate de pe site-urile sau aplicațiile menționate, se poate efectua în următoarele moduri:- Ramburs, în momentul în care curierul ajunge la destinație.

4. Livrarea produselor Livrarea produselor se va face doar in Romania, prin intermediul serviciilor de curierat.Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și această este făcută în momentul primirii/predării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. SC RM ELECTRONIC CORP SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC RM ELECTRONIC CORP SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare Site-ul PCLAND.ro este găzduit de serverele unei terțe firme HOSTICO. SC RM ELECTRONIC CORP SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. SC RM ELECTRONIC CORP SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului pcland.ro . SC RM ELECTRONIC CORP SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul pcland.ro . Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza.

6. Politică de confidențialitateVa rugăm să citiți aici pcland.ro/politica-de-confidentialitate/ Politică de confidențialitate cu atenție și să va asigurati că o înțelegeți. Acceptarea acestei Politici de confidențialitate este prezumată odată cu prima dumneavoastră vizită pe Site-ul pcland.ro . Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să încetați imediat folosirea Site-ului.

7. Dispoziții finale Orice altă problema cauzată de produsele și serviciile prezentate pe pcland.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 14 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. .În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului pcland.ro , clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

8. Date de identificare firma SC RM ELECTRONIC CORP SRL Sediu Social: Str. Libertatii Nr.15, Focsani, CUI: 44915137